MUSIIKKITERAPIAPALVELUT 
 Aliotsikko

MUSIIKKITERAPIA- JA KOULUTUSPALVELUT

Avainmusiikki tarjoaa yksityisen terveydenhuollon palveluna musiikkiterapiaa kaikenikäisille asiakkaille. Terapia voi olla yksilö- ja ryhmäterapiaa. Avainmusiikki toimii Kelan musiikkiterapian palveluntuottajana, toimialueena Kanta-Häme ja Pirkanmaa, sekä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen musiikkiterapian palveluntuottajana. Saatavana myös vibroakustista hoitoa sekä koulutuspalveluita muun muassa sosiaali- ja terveysalan yksiköille. Avainmusiikin Hämeenlinnan toimitila on esteetön, katutasossa ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Lähetteen tai sopimuksen mukaisesti myös koti-, päiväkoti-, koulu- ja laitoskäynnit. Ajankohtaista tietoa palveluista sekä paikkavaraustilanteen löydät täältä. Avainmusiikin selkosivulle pääset TÄSTÄOta yhteyttä ja kysy lisää!

Avainmusiikki is a private health care provider, which offers music therapy services for all ages, vibroacoustic treatment and training services for social and health care units also in English. Please contact us for more information!


AVAINMUSIIKIN PALVELUT


MUSIIKKITERAPIA

Mm. Kelan vaativa lää­kin­näl­li­nen kuntoutus ja nuorten (16-25 vuotiaiden) kun­tou­tusp­sy­ko­te­ra­pia 

VIBROAKUSTINEN HOITO

Ma­ta­la­taa­jui­nen ää­ni­vä­räh­te­ly musiik­ki­te­ra­pian me­ne­tel­mä­nä tai it­se­näi­se­nä hoi­to­muo­to­na 

KOULUTUSPALVELUT

Kou­lu­tus­pal­ve­lut mm. sosiaali- ja ter­vey­sa­lan yk­si­köil­le ja op­pi­lai­tok­sil­le


Avainmusiikki toimii Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen musiikkiterapian (yksilöterapia, lasten ja nuorten ryhmäterapia, aikuisten ryhmäterapia) ja nuorten kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajana.Avainmusiikki on Luotettava kumppani -palvelussa.