Yh­teys­tie­dot ja toi­mi­ti­lal­le saa­pu­mi­nen

Avainmusiikin toimitila ulkoa

Avainmusiikki Tmi

Musiikkiterapeutti Anne Takamäki

Aulangontie 2 C LH

13210 Hämeenlinna


Ajanvaraukset ja lisätiedot: 040-683 7777

Voit halutessasi myös jättää viestin vastaajaan tai pyytää yhteydenottoa tekstiviestitse. Yhteydenottoosi reagoidaan mahdollisimman nopeasti.


Sähköpostiosoite: info(at)avainmusiikki.fi 

(Terveydentilaa koskevat ja henkilötiedot tietosuojasyistä vain puhelimitse tai suojatulla sähköpostilla, kiitos.)Avainmusiikin esteettömiin, katutasossa sijaitseviin toimitiloihin Hämeenlinnan Aulangontiellä on helppo tulla sekä julkisilla kulkuneuvoilla että autolla.


Linja-auto


Lähimmillä linja-autopysäkeillä Viipurintien ja Aulangontien risteyksessä pysähtyvät Hämeenlinnan paikallisliikenteen linja-autot 1-13 (yhteys myös Janakkalan Turengista ja Hattulan Parolasta), Sairion palvelulinja-auto ja osa seutuliikenteen linja-autoista (mm. Lammin, Tuuloksen ja Hauhon suunta) sekä Hämeenlinnan linja-autoasemalta Lahden suuntaan kulkevat pitkän matkan linja-autot.


Juna


Toimitila sijaitsee kävelymatkan päässä Hämeenlinnan Rautatieasemalta, jonne junayhteydellä pääsee kätevästi mm. Helsingistä, Riihimäestä ja Tampereelta.


Taksit, autot ja pysäköinti


Kauempaakin tullessa kannattaa seurata Hämeenlinnan ja etenkin Aulangon tienviittoja. Toimitila sijaitsee Aulangontien alkupäässä, Viipurintien risteyksestä lukien kolmannen kerrostalon alakerrassa, parvekkeiden puolella ja katutasossa; kannattaa pyytää taksia ajamaan yläpihalle oven eteen. Avainmusiikilla on yksi ilmainen asia­kas­py­sä­köin­ti­paik­ka sisäänkäynnin edessä, lisää ilmaisia esim. kiek­ko­py­sä­köin­ti­paik­ko­ja löytyy lähikatujen varsilta. Toimitilan tarkka sijainti on merkitty Google Maps -palveluun, josta se löytyy mm. yrityksen nimellä hakien.

Vas­taan­ot­to

Aulangontie 2 C Lh

13210 Hämeenlinna


(Avoinna vain ajanvarauksella)

Ajan­va­rauk­set

040 683 7777

info@avainmusiikki.fi

Avainmusiikki Tmi toimii Kelan palveluntuottajana.

Kelan logo
Luotettava kumppani -logo

Linkit

www.musiikkiterapia.fi

https://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus

https://www.kela.fi/kun­tou­tusp­sy­ko­te­ra­pia

Vas­taan­ot­to

Aulangontie 2 C Lh

13210 Hämeenlinna

(Myös postiosoite)

Avoinna vain ajanvarauksella

© Avainmusiikki Tmi 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.