MUSIIKKITERAPIAPALVELUT 
 Aliotsikko

Yhteystiedot ja toimitilalle saapuminen


Avainmusiikki Tmi
FM musiikkiterapeutti Anne Takamäki

Vastaanotto ja postiosoite:

Aulangontie 2 C LH
13210 Hämeenlinna

Avoinna vain ajanvarauksella.


Ajanvaraukset ja lisätiedot: 040-683 7777

Sähköpostiosoite: info@avainmusiikki.fi


Voit halutessasi myös jättää viestin vastaajaan tai pyytää yhteydenottoa tekstiviestitse. Yhteydenottoosi reagoidaan mahdollisimman nopeasti. Toimitathan terveydentilaa koskevat ja henkilötiedot tietosuojasyistä vain puhelimitse tai suojatulla sähköpostilla, kiitos.


Avainmusiikki on myös Facebookissa, sivuillemme löydät tästä: 


 

 


NÄIN PÄÄSET VASTAANOTOLLE

Avainmusiikin esteettömiin, katutasossa sijaitseviin toimitiloihin Hämeenlinnan Aulangontiellä on helppo tulla sekä julkisilla kulkuneuvoilla että autolla.

Linja-auto

Lähimmillä linja-autopysäkeillä Viipurintien ja Aulangontien risteyksessä pysähtyvät Hämeenlinnan paikallisliikenteen linja-autot 1-13 (yhteys myös Janakkalan Turengista ja Hattulan Parolasta), Sairion palvelulinja-auto ja osa seutuliikenteen linja-autoista (mm. Lammin, Tuuloksen ja Hauhon suunta) sekä Hämeenlinnan linja-autoasemalta Lahden suuntaan kulkevat pitkän matkan linja-autot. Hämeenlinnan reittioppaan löydät täältä ja aikataulut täältä.

Juna

Toimitila sijaitsee kävelymatkan päässä Hämeenlinnan Rautatieasemalta, jonne junayhteydellä pääsee kätevästi mm. Helsingistä, Riihimäestä ja Tampereelta.

Taksit, autot ja pysäköinti

Kauempaakin tullessa kannattaa seurata Hämeenlinnan ja etenkin Aulangon tienviittoja. Toimitila sijaitsee Aulangontien alkupäässä, vastapäätä Hätilän K-supermarketia. Tila on Viipurintien risteyksestä lukien kolmannen kerrostalon alakerrassa, parvekkeiden puolella ja katutasossa; kannattaa pyytää taksia ajamaan yläpihalle oven eteen. Avainmusiikilla on yksi ilmainen asia­kas­py­sä­köin­ti­paik­ka sisäänkäynnin edessä, lisää ilmaisia py­sä­köin­ti­paik­ko­ja (esim. pysäköintikiekolla) on lähikatujen varsilla. Toimitilan tarkka sijainti on merkitty Google Maps -palveluun, josta se löytyy mm. yrityksen nimellä hakien.

Kartta

Google maps -karttaan pääset tästä:
Avainmusiikin toimitila ulkopuolelta

Avainmusiikin vastaanoton edessä on pysäköintiä tai taksin pysähtymistä varten yksi ilmainen asiakaspaikka. Vastaanotolle on oma sisäänkäynti talon parkkipaikkojen puolelta, yläpihalta.

 


YHTEYDENOTTO

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. Tietosuojasyistä tarkemmat terveys- ja henkilötiedot vain puhelimitse tai suojattuna sähköpostina, kiitos.